Shahir - Kebahagiaan Dalam Perpisahan




Lirik Shahir - Kebahagiaan Dalam Perpisahan

Tak perlu ucapkan sepatah kata
Kerna lantang terbaca dari muka
Kau dan daku sudah tiada
Keserasian di jiwa
Mungkin magisnya sudah hilang

Tak perlulah kita mencuba lagi
Betulkan kesilapan perhubungan ini
Bila setiap perbincangan
Menjadi perbalahan
Manakah agaknya cinta pasti

[Korus]
Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar di sinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur

Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama oh semakin rekah
Menimbulkan tanya, apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan..

Usah titis air mata kau tangiskan
Ku dah cukup menampung selautan
Begitu lama ku pendam
Tapi hanya berdiam
Kerna cuba menafi realiti

[Ulang Korus]

Kebahagiaan.. Dalam perpisahan..

15 comments:

  1. mardiah loves islamMay 23, 2010 at 7:49 AM

    assalamualaikum..
    shahir is the best...lagu dia pun best

    ReplyDelete
  2. Lagu ni memang sedap sangat...sesuai betul dengan suara penyanyi..(amacam..komen guna akal ke lutut nih??)heh..

    ReplyDelete
  3. salam..
    bestnye lagu ni..
    bleh tak sesape yg ade lagu ni tolong send kat email sy..
    (saie_nss@yahoo.com)
    timekasih.. ;p

    ReplyDelete
  4. bez sngt lagu shahir nie..
    love him laaa...
    smoga dye sukses sokmo..!
    chaiyok2 !

    ReplyDelete
  5. bestkan lirik dia.

    ReplyDelete
  6. bez gler..bez99!!!

    ReplyDelete
  7. mmg bez gler r lgu niey..!!
    -smge shahir suksess slalu...
    -jgn lpe solat..(solat tiang agama)

    ReplyDelete
  8. Shahir bez!!
    mendalam video klip ni..rupa2nya yang nyanyi tu roh si shahir...dia dah mati Rupenye terhempas....sedih...touching tull lagu ni....BEST GILERRRRRRRRRRRRRRRR

    ReplyDelete
  9. bez btol kt sni....tpi asl xde lgu sang mantan.alooooooooooo

    ReplyDelete
  10. i really love his song .. n him ..

    ReplyDelete
  11. lagu ni ada kn mengena dgn I
    Thx,Syahir...

    ReplyDelete
  12. lgu yg shahir nyayi 2 mmg sma dgn kisah aq dan die...

    ReplyDelete
  13. Menusuk sampai dalam qalbu................

    ReplyDelete
  14. keep it up shahir ! u r great !

    ReplyDelete
  15. MMG BEST,CAYUNK2 SHAHIR,WT LG LAGU BEST TOK PNDENGAR2 ANDAA....

    ReplyDelete

Di sini kami mengutamakan KUALITI bukannya KUANTITI. Sila komen menggunakan akal bukannya lutut. Terima kasih.