Mila - Jika Kau Ubah Fikiran




Lirik Mila - Jika Kau Ubah Fikiran

Diriku sedar siapalah ku dimatamu
hanya sebutir pasir di pantai kau berlabuh
cukup di situ hasrat ku terkubur
*Koleksi Lirik Lagu-Lagu Melayu Di http://iliriklagu.blogspot.com
Kau juga bilang kau belum bersedia lagi
untuk mengganti pasangan dalam sanubari
mungkin kerna masih basah luka lama

Jika kau ubah fikiran
aku kan setia menanti
jika kau perlukan teman
carilah disini
jika kau ubah fikiran
untuk jatuh cinta lagi
yang pertama ke depan
jika kau ubah fikiran

Akan ku serah segalanya oh kepadamu
senang atau susah aku tabah tuk menempuh
tapi sayang hatimu belum terbuka

Jika kau ubah fikiran
aku kan setia menanti
jika kau perlukan teman
carilah disini
jika kau ubah fikiran
untuk jatuh cinta lagi
yang pertama ke depan
jika kau ubah fikiran

Aku mahukan kamu
sungguh benar dan jujur
aku mahukan kamu
sungguh benar dan jujur
tapi sayang hatimu belum terbuka

Jika kau ubah fikiran
aku kan setia menanti
jika kau perlukan teman
carilah disini
jika kau ubah fikiran
untuk jatuh cinta lagi
yang pertama ke depan
jika kau ubah fikiran

Aku kan setia menanti
jika kau perlukan teman
carilah disini
jika kau ubah fikiran
untuk jatuh cinta lagi
yang pertama ke depan
jika kau ubah fikiran
jika Kau Ubah Fikiran

41 comments:

  1. bezz nyer lagu ni.......sye ske ler....

    ReplyDelete
  2. bezz nyer lgu ni...cye ske ler!!! (^_^)

    ReplyDelete
  3. ak x xuka lagu nie.. acam taik je..ak nak undi ak nak yg(..)

    ReplyDelete
  4. aku suke..aku suke..aku suke penyanyi lagu ni...

    ReplyDelete
  5. best nyaaaa.. mila cute!

    ReplyDelete
  6. bezz giler lagu ni.....mila pretty n cute

    ReplyDelete
  7. lagunyer aq suke.. but penyanyi nyer i hate lar..

    ReplyDelete
  8. best nya lagu nie.... penyanyi nya pun cute...tapi sabar jelah ek apa yang diorang kritikkan tu ada edikit menyakitkan hati...gud luck mila...muuuuuuh

    ReplyDelete
  9. mila cayalah... yo wassab yoyoyo

    ReplyDelete
  10. lagu best.tp pakai buang lagi best..

    ReplyDelete
  11. mila kan memang tah pape....
    jgn marah mila.....

    ReplyDelete
  12. mila you nyanyi xsdp lgsg cam ktak dh la gedik pndek!!!!!!

    ReplyDelete
  13. lagu nie x sedap lgsung bu...!!!!!mila dah lah pendek nk plak kat si akim 2 dah lah tggi pas2 hensem plak nk beragan jew lbh mila 2

    ReplyDelete
  14. saya ske lagu ni!!Lagu ni best!

    ReplyDelete
  15. to mila,pedulikan pde org2 yg xde otak ni ckp.yg pntg wish u all the best!mila mmg sore sdp...yg kutuk mila tu bute seni n sore mcm itek bertelor.....lallalaaa

    ReplyDelete
  16. aduhh..
    korg ni....
    kalo da tak ske lgu ni npe nk mara2 dak mila tu? dye xde wat salah pon kt korg kan.. lgi pon ni lgu dye..ske ati dye la nk nyanyi lgu ni sdap atau tak...dgr lgu ni pon,xkan bernanah telinga korg kan..so, jgn ske nk ktuk2 org x tentu psal,wokeh! cermin dri s'dri tu dlu, tgk kte ni smpurna atau tak..wu boley ktuk org..
    dripada... khidmat masyarakat..=)

    ReplyDelete
  17. lagu ni mcm lagu Manatsu No Tenshi je...tiru ke??

    ReplyDelete
  18. best!! luv thiz s0ng...=)

    ReplyDelete
  19. bestttttttttttttttttttttttttnya lagu ni saya suka sangat

    ReplyDelete
  20. Go Ahead mila....

    ReplyDelete
  21. hye allz!! i want to tell u all lagu ni best sgt!!>_< huu..dgr dgr jer huuu...dgr dgr jer huuu

    ReplyDelete
  22. ermm...
    x taw lorh nk ckp per..lgu ni klo didnga ckli mmg cdp tpi klo dh dnga bnyk kli rse cam bosn lak..
    hmmm

    ReplyDelete
  23. salam...
    aq mint giler lgu nieyh...cdp giler arh...
    klo lagu ni der kat radio,aq msti kuatkn cbb cdp cgt..

    ReplyDelete
  24. best la lg ni bes..............t

    ReplyDelete
  25. best arrr lgu nie..
    hehehe

    ReplyDelete
  26. kenapa video ni rosak aje tapi lagu dia best giler kalau lah tak rosak lagi best lagu ni sedap rasa nak makan je good luck mila saya peminat nombor satu awak

    ReplyDelete
  27. best gile lagu nie.....

    ReplyDelete
  28. hemmmm... bezzt gak lgue nie... tpie.. blerr aq dgr ari2 kat radi0.. b0wink gak.. ap2 p0n g0d luck lah kat kow Mila.. lagie 1 yang kow0wg gie ktuk2 dye 2 wat pe xde faedahnye p0n... slp2 kena saman... ambiik k0w...
    - anis -

    ReplyDelete
  29. lgu ni bez glerrrrrr ........ke si wo de nainai tauyen ta.....

    ReplyDelete
  30. saye suka sngt lagu ni.....

    ReplyDelete
  31. mila,,,we love you

    ReplyDelete
  32. lagu nie best gler!!!

    ReplyDelete
  33. best gler ke lgu ni..........bkan mila penyanyi sebenar nyew......

    ReplyDelete
  34. kak mila ne cute gila n so beutiful girl

    ReplyDelete
  35. cdpnye lg nie..

    ReplyDelete
  36. BEstnyee lagu ni...
    DAYANA ik2 nyanyi ponn best!

    mila, semoga berjaya dalam bidang yg diceburi ya :)

    ReplyDelete
  37. lagu nie da lame but camne lah i bru dngr lagu nie td kat alam sentral..haha
    btw,best..sbb tue i cari lirik die..

    ReplyDelete
  38. you is the best artist in the best the world..don't haven care what they say..cause you have your foundation..don't think you lost..because many people love you.everyone..just you must trust yourself..if anybody hate you,don't care cause you are yourself..and they were no have the normal mental..MAYBE..i love you MILA AF..
    -ANNE-

    ReplyDelete

Di sini kami mengutamakan KUALITI bukannya KUANTITI. Sila komen menggunakan akal bukannya lutut. Terima kasih.